050-3643586

IPL behandeling in Groningen bij SOAP Beautysalon

Definitief ontharen en laseren met een Intense Pulse Light systeem in Groningen is pijnloos en snel

Maak een einde aan de vaak langzame, lastige en pijnlijke manier van ontharen. Scheren, epileren, harsen en ontharingscrèmes behoren tot het verleden met een nieuwe, uiterst snelle en pijnloze ontharings-methode: het Intense Pulse Light (IPL) systeem. Hierbij wordt gebruik gemaakt van veilig, zichtbaar licht, waarmee ongewenste haargroei overal op het lichaam in zeer korte tijd wordt verwijderd en verminderd. Bij SOAP in Groningen kunt u terecht voor definitief ontharen, deze methode wordt ook wel laseren genoemd. Hieronder vindt u een voorbeeld van het resultaat na 10 behandelingen.

IPL Groningen - definitief ontharen bij SOAP

Hoe werkt de IPL behandeling?

Het licht uit de flitslamp wordt via een kristal naar de te behandelen plek geleid. Haar bevat pigment (melanine) dat het licht absorbeert en omzet in warmte. Deze warmte wordt dan via het haar naar het haarzakje gevoerd. Het haarzakje wordt vernietigd, waardoor er geen nieuwe haar meer kan groeien. Vervolgens wordt de flitskop na elke lichtflits verplaatst over het te behandelen gebied om u zo te helpen definitief te ontharen.

Is de behandeling pijnlijk?

De behandeling is niet pijnlijk en een verdoving is niet nodig. De meeste mensen die de huid definitief laten ontharen vergelijken het gevoel van de behandeling met een elastiekje dat op de huid geschoten wordt.

Komt u voor de behandeling in aanmerking?

De behandeling is afhankelijk van absorptie van licht in het haarpigment. De behandeling is daarom het meest effectief bij een persoon met donkere haren (zwart of bruin) en een lichte huid. Uit ervaring blijkt echter dat bij mensen met een donkere huid het pigmentatie verschil tussen het haar en de huid meestal groot genoeg is voor een succesvolle behandeling, hierbij moet het haar bij voorkeur wel zwart zijn. Blonde, rode, en grijze haren kunnen niet worden verwijderd met IPL, omdat dit haar geen of te weinig pigment bevat voor een effectieve behandeling.

Hoeveel behandelingen heeft u nodig?

In één behandeling kan niet de huid definitief onthaard worden. Dat heeft te maken met het feit dat de haar groeit in een aantal verschillende fasen. Hierdoor is het noodzakelijk de behandelingen te herhalen totdat het gewenste resultaat is bereikt. Het is belangrijk om te weten dat het om een haar reductie gaat, waarbij de totale hoeveelheid van het haar 70 - 80% definitief wordt verwijderd. Over het algemeen heeft u 12 tot 16 behandelingen nodig. De periode tussen de behandelingen kan variëren van 4 tot 8 weken, het is belangrijk je aan deze periodes te houden voor een optimaal resultaat. Het beste resultaat blijft door na het afronden van de behandelingen 1x per jaar terug te komen voor een 'onderhouds' behandeling.

Welke gebieden kan ik laten aanpakken door de laser?

Of u nu uw lichaamshaar wilt laseren, uw gezicht wilt ontharen met de laser of uw oksels wilt laseren, het is allemaal mogelijk bij de Beautysalon Soap in Groningen. Voor alle behandeling wijzen we u graag op de prijslijst aan de rechterkant van de pagina.

Kosten van IPL, definitief ontharen, bij SOAP in Groningen

Benieuwd naar de kosten van IPL? De prijslijst aan de rechterkant van de pagina is geheel afhankelijk van het te behandelen gebied en de oppervlakte. Alle vermelde tarieven gelden per behandeling. Voor een goed resultaat heeft u 12 tot 16 behandelingen nodig. Wijzigingen in prijs evenals zet- en drukfouten voorbehouden. Gelijk een afspraak maken? Bel dan naar het nummer 050 - 3643586. SOAP aan de Nieuwe Ebbingestraat in Groningen helpt u graag.