050-3643586

Bocouture en Fillers behandeling in Groningen bij Beatysalon Soap

Rimpelbehandeling en huidverjonging met bocouture en fillers in Groningen

Wilt u graag af van die vervelende kraaienpootjes, fronsrimpels of andere rimpels in het gezicht? Droomt u van een huid die er jaren jonger uitziet? Dan is een medisch cosmetische behandeling wellicht iets voor u! Lees meer over de bocouture en fillers behandeling bij Beautysalon Soap in Groningen.

Een gladdere huid zonder rimpels door Bocouture

Bocouture is een gezuiverde vorm van botuline toxine. Dit is een eiwit dat geproduceerd wordt door een bacterie. Bocouture vermindert de overactiviteit van spieren. Al sinds 1980 wordt Bocouture met veel succes gebruikt bij de behandeling van rimpels in het gelaat en voor de behandeling van overmatig zweten. Denk hierbij aan fronsrimpels, kraaienpootjes of de voorhoofdrimpels. Inspuitingen met Bocouture zorgt ervoor dat de spieren zich ontspannen , de huid gladder wordt en de rimpels verdwijnen.

Onze cosmetisch arts, heeft jarenlange ervaring met diverse medisch cosmetische behandelingen

Waarvoor is Bocouture geschikt?

 • Fronsrimpels
 • Voorhoofdrimpels
 • Kraaienpootjes
 • Rimpels neus (bunny lines)
 • Kin
 • Migraine
 • Wenkbrauwlift
 • Anti-transpiratie

Fillers voor volumevergroting of huidverstrakking

Filler op basis van Hyaluronzuur:

Hyaluronzuur is van nature aanwezig in de huid, het bindweefsel en het gewrichtsvocht. Hyaluronzuur is hygroscopisch (elke molecule hyaluronzuur trekt water aan tot 100x haar eigen volume). Hierdoor bevordert hyaluronzuur de diepe hydratatie van de huid.

Er bestaan verschillende kwaliteitsmerken hyaluronzuur: Juvederm, Stylage etc.Hyaluronzuur wordt geleverd als een heldere, transparante en visco-elastische gel in een voorgevulde wegwerpspuit. Hyaluronzuur voegt volume toe aan het weefsel en helpt zo rimpels, huidcontouren of lippen herstellen tot het gewenste correctieniveau. Hyaluronzuurmoleculen trekken water aan tot vele malen hun eigen volume. Hierdoor blijft het resultaat langer behouden.

Uiteindelijk wordt na 6 tot 12 maanden het hyaluronzuur geleidelijk aan geresorbeerd door het lichaam. Het resultaat is dus van tijdelijke aard. Over het algemeen is één behandeling voldoende. Soms zijn twee behandelingen nodig om de gewenste correctie te bereiken. De gewenste correctie kan worden behouden door follow-upinjecties.

Radiesse®, tot 2 jaar effectief tegen rimpels en volumeverlies

Radiesse® is een niet permanente filler waar rimpels en volume verlies mee kunnen worden behandeld. Het is een filler waarvan het effect tot 2 jaar zichtbaar kan zijn. Radiesse® is een gel (70% van het volume) waarin calciumhydroxylapatiet bolletjes (30% van het volume) zijn verwerkt. Deze bolletjes zijn heel erg klein en opgebouwd uit calcium en fosfaat-ionen die van nature in het lichaam voorkomen. De gel lost langzaam op en de ruimte van de gel wordt dan geleidelijk ingenomen door lichaamseigen cellen. Radiesse® wordt diep in de huid ingebracht met een canule (een niet traumatische naald). Het is heel precies te doseren en kan gericht volumeherstel of verandering geven. Radiesse® stimuleert het lichaamseigen collageen en geeft daardoor ook versteviging van de huid. Hierdoor is Radiesse® vooral geschikt om volumeverlies aan te vullen (b.v. in de jukbeen regio) en is het niet geschikt om in een spier aan te brengen (het kan niet worden gebruikt voor volume vergroting van b.v. de bovenlip). Het duurt enkele weken voordat de collageenvorming merkbaar wordt, het volume effect is al direct na de behandeling zichtbaar.

De werking van de fillers

Fillers kunnen worden gebruikt voor volumevergroting of huidverstrakking. Na de behandeling met fillers zullen de lijnen in uw gezicht minder opvallend en vlakker zijn en zult u een mooie gladde huid hebben. Als u ook een lipbehandeling hebt ondergaan, zullen uw lippen voller en meer uitgesproken zijn. Als u uw wangen hebt laten behandelen, zult u zien dat u vollere wangen heeft en dat uw gezicht er jonger uitziet. En de resultaten houden lang aan, er is aangetoond dat de effecten van de behandelingen met het productassortiment van deze fillers tot 12 maanden lang zichtbaar blijven. Er wordt gebruik gemaakt van een specifieke formule van hyaluronzuur (HZ), dat van nature voorkomt in uw huid. Het is een natuurlijke, biologisch afbreekbare gel die vlot en zachtjes in uw huid vloeit en de probleemlijnen onmiddellijk opvult en rimpels zal verminderen. Het resultaat ziet er zacht en natuurlijk uit en voelt ook zo aan. Na één behandeling zult u dus meteen een verschil merken.

Deze behandeling is geschikt voor:

 • Rimpelbeandeling
 • Neus-lipplooi
 • Lip volumevergroting
 • Wangen/jukbeenderen
 • Mondhoeken
 • Handen
 • Kaaklijn
 • Marionetten

De behandelingen worden uitgevoerd door onze BIG-geregistreerde arts

Drs. Faegheh ( Fara ) Nayebi is een BIG- geregistreerd arts die promoveerde tot doctor in de geneeskunde in 2007 aan de universiteit van Groningen.

Zij heeft een grote passie voor de medisch esthetiek en is een klantvriendelijke enthousiaste cosmetisch arts. Het uitvoeren van cosmetische behandelingen en begeleiden van de klanten vindt zij erg boeiend. Door het volgen van trainingen en workshops blijft ze op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen met veilige injectables.

“ Er is een trend in de cosmetische geneeskunde: steeds meerdere plastisch chirurgische operaties worden vervangen door verschillende injectables met mooie en natuurlijke resultaten. En dus steeds veiligere en minder ingrijpende mogelijkheden om de veroudering te vertragen.”

Drs. F. Nayebi is aangesloten bij de NVCG( Nederlandse Vreniging Cosmetische Geneeskunde) en gespecialiseerd in niet-chirurgische gelaatsverjongende behandelingen.

BIG- registratienummer 3990 8625 101